Huidtype

Normale huid

Huidtype

Normale huid

Je hebt een normale huid …

Als je een normale huid hebt, dan heb je geluk. Je huid voelt zacht en soepel aan en je hebt bijvoorbeeld geen last van trekkerigheid of jeuk na het douchen.

… maar die heeft ook verzorging nodig!

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Ze beschermt je elke dag tegen invloeden van buitenaf. Zon, kou, wind, veranderingen in temperatuur maar ook doucheschuim of agressieve verzorgingsproducten kunnen huidirritatie veroorzaken, zelfs bij de normale huid. Daarom is het belangrijk dat je milde verzorgingsproducten gebruikt die geschikt zijn voor dagelijks gebruik.
Ook de normale huid heeft hydratatie nodig als compensatie voor het vochtverlies door centrale verwarming, douches of airco.
Het Dermalex-gamma voor de normale huid is speciaal voor jou ontwikkeld.

Onze tips

  1. Water droogt de huid uit. Gebruik dus producten die de huid zacht reinigen en niet uitdrogen onder de douche.

  1. Wist je dat mannen, vrouwen en kinderen een ander huidtype hebben? De huid van mannen is gemiddeld 20% dikker dan die van vrouwen, is ook vetter en meer vatbaar voor onzuiverheden. De huid van baby’s en kinderen is dan weer 5 keer zo dun en meer geneigd tot irritaties. Houd rekening met die verschillen en kies het juiste product voor elk gezinslid.

© Dermalex

Online kopen