Over Dermalex

Ons verhaal

Dermalex heeft een lange geschiedenis en is een merk dat bekendstaat om de kwaliteit van zijn producten. Dat blijkt ook doordat onze producten al vele jaren in ziekenhuizen worden gebruikt en een zeer positieve reputatie hebben bij apothekers en artsen.

 

Sinds onze oprichting hebben we expertise opgebouwd over zeer droge huidtypes en manieren om die te herstellen en te versterken. Het lag voor de hand dat we ons ook zouden toeleggen op huidproblemen, die vaak verband houden met een verzwakte huidbarrière.

dlx-header-homepage2

Ons aanbod

Ons aanbod is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid: eczema, rosacea, baby eczeem. Voor de meest voorkomende huidproblemen is er een oplossing van Dermalex. Om onze expertise voor steeds meer huidtypes in te zetten, lanceerden we in 2018 onze Ultra Hydrating Moisturizer, die al snel een iconisch product werd voor de zeer droge tot atopische huid. Het wordt ondersteund door meer dan 20 wetenschappelijke publicaties en is een van de meest aanbevolen producten op de markt.

De toekomst

In 2021 begint een nieuw hoofdstuk met de creatie van twee nieuwe productreeksen: een gamma voor de droge en gevoelige huid, en een gamma voor de normale huid. Missie volbracht: Dermalex biedt producten voor alle huidtypes. En het verhaal is nog lang niet voorbij …

© Dermalex

Online kopen