Wie zijn we

In samenwerking met Laboratoires Galenco ontwikkelt Dermalex verzorgingsproducten voor de droge en gevoelige huid. Het team laat zich daarbij adviseren door dermatologen, apothekers en allergiespecialisten.

De ideale huid is geen droom meer

 

Het leven van de huid is een dynamisch evenwicht dat beïnvloed wordt door verschillende interne en externe factoren. Wij bij Dermalex denken dat de behandeling die je aan je huid geeft belangrijker is dan het huidtype. Dankzij ruime ervaring ontdekt Laboratoire Galenco steeds nieuwe drijfveren om effectief te werken. Een gezondere huid kan zich beter herstellen, zichzelf beschermen, vocht en voedingsstoffen beter vasthouden en blijvend veranderen. De ideale huid is geen droom meer. Dermalex is uitsluitend te koop bij je apotheek. Je apotheker kent alle producten en kan je adviseren om ook jouw huid dagelijks en in alle zachtheid te verzorgen.

Heb je eczema, psoriasis of couperose?

Bekijk dan zeker even het Dermalex Medical-gamma,  specifiek ontwikkeld voor de verzorging van een probleemhuid. Het is de eerste doeltreffende zelfbehandeling zonder bijwerkingen.

Getest & goedgekeurd

Meer en meer mensen hebben een droge, uiterst veeleisende huid. Om er zeker van te zijn dat alle Dermalex-producten optimaal verdragen worden, testen wij ze systematisch in onze laboratoria.

 

Alle nieuwe producten worden bovendien getest door een groot aantal consumenten die het gebruiksplezier en de cosmeticiteit van de textuur beoordelen.

 

Maar of die textuur licht moet zijn, dan wel omhullend, fris, smeltzacht of snel indringend, ze zal altijd haar bestanddelen optimaal vrijgeven, de efficiënte werking bevorderen én bovendien zacht en comfortabel aanvoelen.

Vertrouw op Dermalex

Dermalex hanteert erg strenge formuleringsprincipes voor zijn producten en houdt er strikte criteria op na inzake de selectie van grondstoffen. Daarom bevelen heel wat dermatologen het merk aan bij patiënten met een gevoelige huid. 

 

Vernieuwde formules

Vernieuwde formules met de vertrouwde mildheid van dermalex:

 • Behoud van omega-6 (linol- en linoleenzuur) voor HERSTEL VAN DE HUIDBARRIERE:
  • Teunisbloemolie
  • Toevoeging van Vitamine F voor een betere bescherming tegen oxidatie.
 • Behoud van glycerine voor een optimale hydratatie van de huid.
 • Behoud van allantoine voor de stimulatie van de regeneratie van de huidcellen, maakt de huid gaaf, soepel en glad.
 • NIEUW hedendaags fris en licht PARFUM
  • Gekozen door de consument
  • Bloemig met een frisse toets van eucalyptus en munt
 • Innovatief ingrediënt SYRICALMTM, afgeleid van Phragmites (rietsoort) en Poria cocos (soort zwalm, bekend onder de namen “FU Ling”, “Indiaans brood” …)
 • Helpt de huid haar natuurlijke balans terug te vinden.