Word Dermalex ambassadrice!

Dermalex maak je mee bekend… via mond-tot-mondreclame of Word of Mouth! Als merk weten we dat onze consumenten een zeer belangrijk aandeel hebben in het mee bekend maken van onze producten. Daarom willen we onze ‘ambassadeurs’ beter leren kennen en hen betrekken in participatiemarketing en open communicatie. Op deze manier willen we een actieve band creëren met de mensen die het best over ons kunnen spreken. Een merk waarover je tevreden over bent, raad je immers makkelijk aan aan familie, vrienden en kennissen.

 

‘Word of Mouth’ of mond-tot-mondreclame betekent…:

  • Je mening over Dermalex delen via deze blog.
  • Je ervaringen delen met andere Dermalex Ambassadrices op onze blog.
  • Dermalex producten uitproberen.
  • Naar de meningen van je vriendinnen vragen.
  • Enquêtes en polls invullen.

Hoe werkt het

Deelnemen aan campagnes

Als deelnemer ontvang je een startpakket thuis per post met onze producten, spaarkaarten, een projectboekje met meer informatie om je mond-tot-mond reclame tot een leuke ervaring te maken. Probeer onze producten en vorm zo jouw eerlijke mening!

 

Praat erover en maak Dermalex mee bekend.

DSC_0057

Heb je onze Dermalex producten grondig uitgeprobeerd? Aarzel dan niet om jouw ervaringen te delen met familie, met vrienden, met collega’s enz. Mocht het product je toch niet bevallen, probeer dan zonder vooroordelen andere mensen hun mening te vragen over het product, want smaken en meningen kunnen verschillen natuurlijk. Maak gebruik van de tips in ons projectboekje om een gesprek te starten!

 

Hou ons op de hoogte via rapporten.

DSC_0064

Jouw mening en die van je vrienden zijn heel belangrijk voor ons! Is het product echt zo goed als we denken? Kan er nog iets verbeterd worden? Stuur ons daarom jouw feedback aan de hand van de online enquêtes, de marktonderzoeksformulieren en schrijf een reactie op onze blog.

 

JA, ik stel me kandidaat als Dermalex-ambassadrice:

inschrijven

Projectboekje

Op het inschrijfformulier stellen we je een aantal vragen over Dermalex. Als je ons projectboekje leest, zul je er de antwoorden makkelijk in terugvinden.

 

Download hier het Dermalex projectboekje:

Dermalex projectboekje