Ambassadrice blog

De kracht van de 6 plantaardige oliën van de Dry Oil

knipsel-dry-oil

 

Een decolleté, blote benen en armen… Met de zomer in het vooruitzicht is uw huid meer dan ooit zichtbaar tijdens feestjes, sporten of andere gelegenheden. De Dermalex droge lichaamsolie voedt de huid intensief en brengt een beschermlaagje aan voor een gezond ogende, glanzende huid. Bovendien dringt de olie zeer snel in zodat je ’s morgens geen tijd verliest.

 

 

Maar wat zit er nu precies in onze olie?

mailing 2mailing

2
5

DERMALEX OP GOED GEVOEL LADIES FAIR

Dit weekend, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april, zullen wij te vinden zijn op de Goed Gevoel Ladies fair in Flanders Expo Gent!

 

Tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair stelt Dermalex in première hun nieuwe gamma Dermalex Pure Moments voor. Dit nieuwe gamma bevat 5 perfect op elkaar afgestemde producten voor reiniging en verzorging, die alle teunisbloemolie, glycerine en allantoine bevatten.

 

Ontdek de speciale lanceringsacties en ontvang bij elke aankoop van het nieuwe gamma:

 

  • Reistrousse met een reisverpakking van de nieuwe Dry Oil en Shower Oil
  • Gratis bodylotion 100ml in geschenkverpakking

 

Tot dan!
Groetjes
Het Dermalex team

3
7

GLOEDNIEUW GAMMA: DERMALEX PURE MOMENTS

Dit voorjaar stelt Dermalex het gloednieuwe gamma ‘Dermalex Pure Moments’ voor. De lancering is het resultaat van intensief wetenschappelijk onderzoek naar de samenhang tussen reiniging en verzorging waaruit blijkt dat de kwaliteit van de huidverzorging sterk bepaald wordt door de reiniging die eraan vooraf gaat.

 
Het ‘Pure Moments’-gamma bevat allemaal de volgende ingrediënten: allantoïne om de celvernieuwing te reguleren, teunisbloemolie om de huidlipiden aan te vullen en glycerine om water aan te trekken en vast te houden in de bovenste huidlagen. De Showercream (een mix van schuimende zeep en voedende bodycrème) en Showeroil (een douchegel verrijkt met olie) zorgen voor een ultrazachte reiniging die de gevoelige en droge huid in evenwicht houdt. De ultralichte Bodylotion, de smeuïge Body Cream en de herstellende Dry Oil staan in voor een optimale regeneratie van de huid.

11
12

REVIEW INGE MOERENHOUT

 


C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_image-3

Inge Moerenhout schreef een leuke review over Dermalex op haar blog BubbleTrouble. Via onderstaande link ontdek je haar Dermalex ervaring.

 

Blogbericht BubbleTrouble

 

Schrijf net als Inge een review op social media of op onze blog en maak kans op een Dermalex Bodylotion.
De winnaars worden bekendgemaakt op 15/03/2016.

 

Veel succes!

12
13

De ideale temperatuur onder de douche

Beeldjes_Uwhuid_2Niets dat zo’n deugd kan doen als een heerlijk warme douche na een lange werkdag. Het lijkt alsof de stress van de voorbije dag mee door het afvoerputje spoelt. Al draaien we de warmteknop in het vervolg toch maar beter wat lager.

 

Voor een douche geldt een ideale temperatuur van ongeveer 37 of 38 graden, net boven lauw water. Wanneer het water in het begin te warm aanvoelt, is dat meestal ook zo, én dan kan het je huid beschadigen. Zodra het oncomfortabel voelt of je huid rood kleurt, is het tijd om de kraan wat kouder te zetten.

 

Lange warme douches zorgen er namelijk voor dat onze huid de natuurlijke hydraterende oliën verliest. Daarnaast heeft ook je haar eronder te lijden. “Net als bij de huid wordt ook het haar van de natuurlijke oliën ontdaan, waardoor het sneller droog wordt en bij gekleurd haar de kleur sneller zal vervagen.” Zodra je uit de douche stapt is het belangrijk meteen een vocht inbrengende bodymilk te gebruiken, deze sluit namelijk het vocht weer in de huid. Wees dus lief voor je huid en zet de temperatuur wat lager. Meer tips voor onder de douche vind je hier.

 

Wat zijn jullie doucherituelen?

4
9